永助聖母堂歷史 Parish History

永助聖母堂歷史

在1892年贖會士服務兩堂在曼哈頓東三街至聖救主堂和西百老匯聖阿方堂。他們還開展在紐約地區教區任務。他們的一個最早的任務是在1853年,在法拉盛鎮,長島,只有六個星期後,布魯克林教區已經建立。
天。

在1892年聖阿方教堂,神父維議使Wayrieh ,問布魯克林主教查爾斯· E. ·麥克唐納允許建立一個新的贖主會教區在布魯克林。就於1892年11月1日贖主會購買的第59和第60街和第五和第六大道接壤的街區,在山上可俯瞰海灣,當時塊花費四萬美元。

to be continues….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s